Vrijwilligerssteunpunt

Steunpunt Vrijwilligerswerk

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk Tynaarlo stelt zich ten doel het vrijwilligerswerk in de gemeente Tynaarlo te ontwikkelen en te ondersteunen. Dit gebeurt door gericht bemiddelen tussen vraag en aanbod en het geven van ondersteuning, voorlichting en advies aan vrijwilligers en organisaties.
Het Steunpunt is er niet alleen om vrijwilligers en zoekende organisaties te koppelen. Als organisatie of vereniging kunt u misschien behoefte hebben aan ondersteuning en advies bij de uitvoering van uw werkzaamheden. Het Steunpunt kan u daarbij helpen.

Vrijwilligersvacaturebank

Misschien loopt u al een tijdje met het idee rond om vrijwilligerswerk te gaan doen, maar weet u niet waar en heeft u geen idee hoeveel tijd u er in wilt of kunt steken.  Via de Vacaturebank blijft u op de hoogte van het actuele aanbod en kunt u zich aanmelden voor vrijwilligerswerk.
Als organisatie of vereniging kunt u afhankelijk zijn van de inzet van vrijwilligers. Voor u is het dus van belang deze vrijwilligers te vinden. Via onze Vacaturebank kunt u als organisatie of vereniging uw vraag naar vrijwilligers kenbaar maken.