PlusBus

De PlusBus biedt mensen de mogelijkheid om er gezellig samen op uit te gaan en met elkaar in contact te blijven of te komen. De reisjes worden door vrijwilligers georganiseerd. Met elk reisje gaat er behalve een chauffeur ook een begeleider mee die, indien nodig, kan helpen met in- en uitstappen. Met een uitstapje kunnen maximaal zes deelnemers mee. Alle deelnemers worden thuis opgehaald en na afloop van het uitstapje weer veilig thuis gebracht.
Elk kwartaal wordt een gevarieerd programma gemaakt met hopelijk voor elk wat wils. Bekijk hier het programma.

Het meenemen van een rollator is mogelijk mits aangegeven bij de aanmelding. De PlusBus wordt mede mogelijk gemaakt door het Nationaal Ouderenfonds en kan rijden dankzij de inzet van 25 vrijwillige medewerkers.

>> Lees hier een artikel over de PlusBus dat onlangs in Dorpsbelangen verscheen.