Maak uw leven leuker: Volg een Grip & Glans-cursus

Dit is een cursus voor 60-plussers die op een positieve manier, samen met anderen, willen werken aan meer leefplezier en een groter gevoel van welbevinden. Organisatie is in handen van Trias, in samenwerking met de gemeente Tynaarlo en de sociale teams.

Ouder worden gaat vaak gepaard met allerlei veranderingen zoals: verlies van een partner of andere dierbaren, gezondheidsproblemen, verminderde mobiliteit en pensioen.
Vaak gaan mensen dan op zoek naar een nieuwe balans in het leven. De Grip & Glans-cursus kan hieraan een positieve bijdrage leveren. Omdat het in groepsverband is kunnen de deelnemers elkaar hierbij ondersteunen en ontstaan er vaak langdurige contacten.
De Grip & Glans-cursus kunt u zien als een ontdekkingsreis naar eigen mogelijkheden, keuzes en beslissingen. Samen met twee ervaren docenten gaat u als deelnemer aan de slag met zaken als positief denken, initiatief nemen en daadkracht .
Hierdoor kunt u meer genieten van grote en kleine dingen en zult u uw sociale netwerk uitbreiden en versterken. De Grip & Glans-cursus kan u ook ondersteunen bij langer (zelfstandig) thuis blijven wonen.

De cursus is ontwikkeld door het UMCG en de Rijks Universiteit Groningen en bestaat uit 7 bijeenkomsten van 2 – 2,5 uur.

Ervaringen van eerdere deelnemers:

  • Oppoetsen van jezelf
  • Je krijgt meer grip op jezelf
  • Soms is het fijn te merken dat je niet de enige bent die tegen iets op ziet of iets heeft meegemaakt
  • Je komt beter uit de verf
  • Ik zou iedereen die misschien wat eenzaam is of wat meer richting zoekt in het leven willen aanraden om Grip & Glans te gaan doen

Meer info/aanmelding

Vera Lolkema, Trias Tel: 0592-338938 E-mail: info@stichtingtrias.nl