Voor alle inwoners van de gemeente Tynaarlo, die geen gebruik kunnen maken van het reguliere vervoer, is er de Bel-Bus-Tynaarlo.

De Bel-Bus-Tynaarlo beschikt over een aantal busjes, die worden bestuurd door vrijwilligers. Deze vrijwilligers rijden u in een straal van 30 kilometer rond uw huis overal naar toe: of u nu boodschappen wilt doen, vrienden of familie wilt bezoeken of naar de pedicure gaat.

De vrijwilligers die de bussen rijden helpen de mensen graag een handje bij het in– en uitstappen, boodschappen inladen en indien nodig het opvouwen en meenemen van een rollator.

De Bel-Bus voor Vries en Zuidlaren wordt georganiseerd door Trias. De Bel-Bus voor Eelde wordt door stichting Bel-Bus Eelde uitgevoerd.

De Bel-Bus-Tynaarlo is iedere werkdag beschikbaar van 08.00 tot 21.00 uur. In de weekenden is de bus beschikbaar van 08.00 tot 18.00 uur. De bussen rijden niet op feestdagen.

Bekijk hier de folder met informatie en tarieven van de Bel-Bus

Vries en Zuidlaren

Het boekingskantoor is op werkdagen bereikbaar van 10.30 tot 12.30 uur. Telefoon: 0592 – 338 933

Bel minimaal één dag van tevoren.

Eelde-Paterswolde

Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur. Telefoon: 06 – 83 09 07 38

Bel minimaal één dag van tevoren.