Door het coronavirus en alle maatregelen ziet het dagelijks leven er voor iedereen anders uit op dit moment. Juist bij jongeren kan deze periode er aardig inhakken. De één mist studiegenoten of collega’s van het werk, de ander maakt zicht zorgen over het afronden van de studie en weer een ander maalt over de mogelijke gevolgen van het coronavirus en vreest voor de gezondheid van familie en vrienden. Ook beginnen veel jongeren zich te vervelen nu ze meer thuiszitten.

Herkenbaar?

Herken jij jezelf (of je zoon/dochter) hierin? Weet dan dat jongerenwerkers Robin en Judith tot steun kunnen zijn. Zij staan klaar voor alle jongeren in de gemeente Tynaarlo. Juist in deze tijd willen zij graag met jongeren in contact blijven en hen helpen met problemen waar ze tegenaan lopen. Wie vragen heeft, iets wil doen voor een ander, zich zorgen maakt, hulp nodig heeft of gewoon even wil kletsen kan met de jongerenwerkers bellen of appen. De jongerenwerkers maken deel uit van de sociale teams van de gemeente.

Contact

Bel of app Robin via tel. 0686879760 of Judith via tel. 0629105721. Voor meer informatie, tips en challenges volg het jongerenwerk op instagram (jongerenwerk_tynaarlo).